עבודה בחו"ל

עבודה בחו"ל - בומבה ג'וב

למצוא עבודה בחו"ל, לעבוד ולטייל בארה"ב, באירופה, בקנדה ובכל העולם
מגזין לחיפוש עבודה   -   קברי צדיקים   -   פורומים   -   אינדקס עסקים
דרושים חו"ל סטוקים חו"ל שותפים חו"ל
דרושים חו"ל סטוקים חו"ל שותפים חו"ל
< בחזרה לסיווג - עבודה בארה"ב  |  עבודה בארה"ב, ויזה לארה"ב
 
איך נכנסים לארה"ב – קבלת ויזה
 
כדי להיכנס לארה"ב צריך לעבור תהליך מסוים, יש ללכת לפי כל השלבים ע"פ סדר. אם החלטתם שאתם מעוניינים למצוא עבודה בחו"ל או להיכנס לארה"ב למטרת עבודה יש להתחיל בהליך מס' חודשים לפני מועד הטיסה ובשום אופן לא לקנות כרטיס עד שהוויזה תהיה בידכם. יש לקבוע ראיון בקונסוליה הראיון הינו חובה, ניתן לבצע זאת באמצעות האתר הבא: http://visainfo.us-visaservices.com/Forms/default.aspx (תוכלו לעבור לעברית על ידי לחיצה על הכפתור המתאים בחלקו העליון של האתר). יש להצטייד בכרטיס אשראי.
את הבקשה לראיון יש להגיש בשגרירות ארה"ב בתל אביב רח' הירקון 71. ניתן להוריד את הטפסים לבד, יש לוודא שהטפסים נכונים. (תהליך זה כרוך בתשלום של 14$ ).
 
באילו מסמכים יש להצטייד?
1. טופס בקשה לויזה (DS156) מלא ומודפס. הטופס יוצג בסיום ההרשמה לראיון.
2. מי שמגיש עם בקשת ויזה ללימודים ימלא ויביא את טופס DS158 .
3. אם אתם מבקשים ויזת לימודים (F1/M1) הביאו אתכם לראיון טופס I-20 מקורי ממוסד הלימודים (ניתן לקבל באוניברסיטה או במכללה,) יש לשים לב שהטופס חתום על ידיכם ועל ידי נציג המוסד מבקשי ויזת לימודים מסוג J יביאו את טופס DS-2019.
4. דרכון בתוקף ארוך.
5. אם אתם מגישים בקשה לויזת תיירות יש להצטייד במסמכים שיראו כי אינכם מתכוונים להגר, בנוסף יש להציג תלושי שכר, מקום עבודה, קשר משפחתי וכל דבר שיוכיח את הקשר לארץ.
אישורים רלוונטים לכל ויזה יפורטו בהמשך.
6. קבלה מבנק הדואר על תשלום אגרת התהליך לבקשת ויזה בסך 480 שקלים.
7. לוויזת לימודים – אישור תשלום אגרתה-SEVIS כסף לא יוחזר גם אם הויזה לא אושרה.
8. שתי תמונות פספורט עדכניות, ברורות וצבעוניות.
9. אם אתם נוסעים לטיפולים רפואיים יש להצטייד באישור רפואי וניירת רלוונטית של ביטוח הבריאות שלכם.
 
באילו אישורים יש להצטייד?
כמה שיותר אישורים יותר טוב. עליכם להוכיח את הקשר שלכם לארץ הן מבחינה כלכלית והן מבחינה משפחתית.
1. במידה ויש דרכון ישן עם ויזה לארה"ב יש להביאו.
2. אישור ממקום העבודה המספק את האינפורמציה הבאה:
 
שכירים עבודה בארה"ב:
*כמה זמן הינכם עובדים בחברה / *לכמה זמן אתם יוצאים לחו"ל * אישור על מועד חזרה למקום עבודתכם./ * שלושה תלושי שכר אחרונים. /* יתרת חשבון בנק בעברית ובאנגלית.
 
עצמאים עבודה בחו"ל:
העתק של רישום העסק, העתק של רישיון העסק, העתקי רשומות שכר והוצאות של העסק.
הדפס חשבון בנק באנגלית, ומכתב מודפס וחתום על ידי רואה החשבון, המכתב יפרט את סוג העסק, כמה שנים הוא קיים ומהם הרווחים החודשיים שלו.

סטודנטים:
*אישור לימודים, קבלה על שכר לימוד, מכתב רישום וקבלה, ורשומות לימודים.
*יש להצטייד גם בתעודת סטודנט. תעודת שחרור, תשלומי ביטוח לאומי, תעודת זהות, תעודת נישואין באם יש.
בבקשה להציג מסמכים אמיתיים, במידה ויתגלה ניסיון לזיוף ישללו מכם את הכניסה לארה"ב.
בד"כ בסיום הראיון יאמרו לכם אם בקשתכם נדחתה או אושרה.
*באם בקשתכם אושרה יש להשאיר את הדרכון בשגרירות, כל תהליך הנפקת הויזה אורך מספר ימים.
במידה ובקשתכם אושרה, תצטרכו להשאיר את דרכונכם בשגרירות.
במידה ובקשתכם לויזה נדחתה תוכלו להגיש בקשה נוספת ובראיון הבא להציג עדויות חדשות ומשכנעות יותר. (קיימת המלצה לחכות חצי שנה בין בקשה לבקשה.)
 
סוגי ויזות:
* ויזת תייר / עסקים – ניתנת לפרק זמן של עשר שנים, אך הזמן בו תוכלו להיות פיזית בארה"ב הוא שלושה חודשים.
* ויזת עבודה – יש סוגים שונים של ויזות למטרת עבודה זמנית בארה"ב, והן ניתנות לאנשים המתכוונים לחזור לארץ עם סיום התפקיד. יש סוגי ויזה שניתן להגיש אליהם בקשות רק לאחר שהארגון המממן בארה"ב קיבל אישור לכך משירות ההגירה בארה"ב .
קבוצה זו נקראת
Petition-Based Visas ונכללות בה הויזות H (עובד מיומן), L (מעבר פנים-ארגוני), P (בדרנים, אמנים וספורטאים- Q (משלחות תרבות בינ"ל מי שמבקש לעצמו ויזה מקבוצה זו יצטרך לשלם אגרה נוספת על סך 500$ בעת הראיון בשגרירות.
* ישראלים שהם בעלי אזרחות אוסטרלית ו/או דרכון אוסטרלי יכולים להגיש בקשה לויזת E-3 שתאפשר להם עבודה בארה"ב ללא תקלות.
 
 
 כתבות נוספות בתחום
עבודה בחו''ל  דרושים בארה"ב דרושים בארהב  עגלות בארה"ב עבודה חוקית בחו''ל  למה לעבוד בחו''ל? לעבוד בארה''ב  משרות בבוסטון עבודה USA  ארה"ב - כן או לא? עבודה בחו''ל  איך מוצאים עבודה עבודה בחו''ל  עבודה בחו"ל   הכנה לראיון עבודה